Хангћоу ТианYуан љубимац производи Цо., Лтд

Једнократну извор за преко 10 000 МЈ од 1996.

Мачка набасати лопта играчку храном Ласер третира

Мачка набасати лопта играчку храном Ласер третира

Интерактивни мачка играчке АУТО ПОТЕЗ - Ауто потез интерактивне мачка лопта играчку, аутоматски можете да промените смер покретни када упознам препрека. ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА - Нонтоxиц и еколошки АБС, омогућава мачка да видим, јуре и сwат лопту. Анимирање свог љубимца за спречавање досаде и смањити оштећења намештаја...

Пошаљи упит
Детаљи о производу

Интерактивни мачка играчке

АУТО ПОТЕЗ - Ауто потез интерактивне мачка лопта играчку, аутоматски можете да промените смер покретни када упознам препрека.

ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА - Нонтоxиц и еколошки АБС, омогућава мачка да видим, јуре и сwат лопту. Анимирање свог љубимца за спречавање досаде и смањити штету намештај.

ЛАКО КОРИСТИ - уклоните изолациона трака и укључите прекидач за покретање игре. Само идемо даље плочица или дрвене подове (не препоручује се за употребу на тепиху). Креативни ротирања играчке за екстра забаву!

Тианyуан , који је основан 1996. године, је један од водећих светских произвођача и добављачи од мачка преврнути играчка лопта са ласерским храном третирани у Кини. Са широко искуство и стручност, наша фабрика нуди купцима квалитетне производе за кућне љубимце је направљен у Кини и врхунску услугу.

Hot Tags: играчка лопта мачка набасати храном ласерски третирају, Кина, произвођача, добављача, фабрика, направљено у Кини
Истрага